ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

ΔΡΟΜΟΣ 20.900 μ.

Ο αγώνας είναι μήκους 20.900μ  και όλη η διαδρομή είναι σε άσφαλτο. Αφετηρία του αγώνα είναι το παλιό Λουτράκι εκεί που στην αρχαιότητα ανάβλυζαν οι πηγές των θερμών ιαματικών νερών. Ξεκινάμε από το ύψος της θάλασσας και για 4.000 μ. τρέχουμε στην πόλη του Λουτρακίου χωρίς ουσιαστικές υψομετρικές διαφορές. Στο 4ο χιλιόμετρο υπάρχει και ο … Συνεχίστε την ανάγνωση ΔΡΟΜΟΣ 20.900 μ.

ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

Το μήκος της διαδρομής είναι 5.300 μέτρα ασφάλτου. Τα πρώτα 3.500μ τα τρέχουμε στο ύψος της θάλασσας, έχοντας αριστερά μας τη λίμνη και χωρίς υψομετρική διαφορά. Αφήνοντας πίσω μας την λίμνη έχουμε άλλα 2.000μ και μια υψομετρική ανάβαση 40 μέτρων (που θέλει προσοχή) για τον τερματισμό στον αρχαιολογικό χώρο του ναού της Ήρας (Ηραίον Περαχώρας). … Συνεχίστε την ανάγνωση ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

ΗΡΑΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 800μ.

Πρόκειται για ένα αγώνα μήκους 800μ πάνω σε άσφαλτο που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών. Ο χώρος διεξαγωγής είναι στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου και τα παιδιά θα τερματίσουν στην ίδια αψίδα τερματισμού με τους αθλητές του ημιμαραθωνίου ξεκινώντας 800 μέτρα πριν. Σκοπός μας είναι μέσα από την συμμετοχή τους σε ένα … Συνεχίστε την ανάγνωση ΗΡΑΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 800μ.