ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

Τόπος συγκέντρωσης των αθλητών-τριών είναι το ξενοδοχείο “ΜΑΝΤΑS BAY” στη Βουλιαγμένη.

Πως πάμε:
Περνάμε το Λουτράκι και κατευθυνόμαστε προς Περαχώρα. Στην είσοδο της Περαχώρας ακολουθούμε τις κατευθυντήριες πινακίδες προς λίμνη Βουλιαγμένης. Φτάνοντας στη λίμνη στρίβουμε αμέσως αριστερά και στα 800 μέτρα παρκάρουμε το αυτοκίνητο και περπατάμε άλλα 800 μέτρα μέχρι την αφετηρία ή μεταφερόμαστε με όχημα της διοργάνωσης.

Όσοι δεν έχουν μεταφορικό μέσο μπορούν να μετακινηθούν, από το Λουτράκι με λεωφορείο που θα αναχωρήσει στις 08.00 από την αφετηρία του ημιμαραθωνίου.

Η Γραμματεία θα λειτουργεί από τις 08.00 έως 09.00

  • Στη Γραμματεία όσοι δρομείς δεν έχουν συμπληρώσει ηλεκτρονικά την δήλωση συμμετοχής τους θ α  υπογράψουν την  υπεύθυνη δήλωση και θα παραλάβουν αριθμό και τσιπάκι χρονομέτρησης.
  • Στις 09.15 θα ξεκινήσει η ενημέρωση των αθλητών-ριών για τον αγώνα.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 09.30.

-Ο χρόνος που δίνεται για τον τερματισμό είναι 50 λεπτά.
Πέραν αυτού κάθε αθλητής που θα κινείται επί του οδοστρώματος θα συνεχίσει με δική του ευθύνη.

Στο 3  χιλιόμετρο θα υπάρχει σταθμός με νερό και ισοτονικό και στον τερματισμό θα βρούμε μπανάνες, χυμούς, φρούτα εποχής και το παραδοσιακό τοπικό μπουλουγούρι.
Το τοπικό μπουλουγούρι θα παρασκευασθεί και θα προσφερθεί, μαζί με ψωμί και κρασί από τα μέλη του συλλόγου «Ένωση Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας».

Οι απονομές θα ξεκινήσουν στις 12.00

Μετακινήσεις

  • Τα προσωπικά ειδή των αθλητών θα παραδοθούν στη γραμματεία και θα μεταφερθούν με ευθύνη της διοργάνωσης στον τερματισμό.
  • Η επιστροφή των αθλητών στο πάρκινγκ των αυτοκινήτων  θα γίνει με λεωφορείο που θα αναχωρήσει στις 10.30.
  • Η επιστροφή στο Λουτράκι θα γίνει με λεωφορεία με ώρα αναχώρησης στις 11.30 και μετά το τέλος των απονομών.

ΚΟΣΤΟΣ
Η οικονομική συνεισφορά του αθλητή είναι 5 ευρώ και καταβάλλεται στην Τράπεζα Πειραιώς και στον όνομα του συνδιοργανωτή συλλόγου «Ένωση Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας», αριθ. Λογαριασμού GR0901725230005523077994735.
Ως αιτιολογία να αναγράφεται το όνομα του δρομέα .