ΟΔΗΓΙΕΣ

Advertisements

ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

  Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, ώρα 08.00. Τόπος συγκέντρωσης των αθλητών-τριών είναι τα παλαιά λουτρά Λουτρακίου Πως πάμε: Όπως ερχόμαστε από Ισθμό μπαίνουμε στο Λουτράκι και συνεχίζουμε επί της κεντρικής λεωφόρου (Ελ. Βενιζέλου). Διασχίζουμε την πόλη, οδηγώντας σταθερά επί του κεντρικού δρόμου και κατευθυνόμαστε προς Περαχώρα. Βγαίνοντας από το Λουτράκι … Συνεχίστε να διαβάζετε ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

  Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, ώρα 08.00. Τόπος συγκέντρωσης των αθλητών-τριών είναι το ξενοδοχείο “ΜΑΝΤΑS BAY” στη Βουλιαγμένη. Πως πάμε: Περνάμε το Λουτράκι και κατευθυνόμαστε προς Περαχώρα. Στην είσοδο της Περαχώρας ακολουθούμε τις κατευθυντήριες πινακίδες προς λίμνη Βουλιαγμένης. Φτάνοντας στη λίμνη στρίβουμε αμέσως αριστερά και στα 800 μέτρα παρκάρουμε το … Συνεχίστε να διαβάζετε ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΡΑΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

  Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, ώρα 08.00. Οκτακόσια μέτρα πριν το χώρο πάρκιν του Ηραίου είναι ο τόπος συγκέντρωσης και η αφετηρία του αγώνα. Πως πάμε: Περνάμε το Λουτράκι και κατευθυνόμαστε προς Περαχώρα. Στην είσοδο της Περαχώρας ακολουθούμε τις κατευθυντήριες πινακίδες προς λίμνη Βουλιαγμένης. Φτάνοντας στη λίμνη συνεχίζουμε ευθεία και … Συνεχίστε να διαβάζετε ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΡΑΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.