ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Η δήλωση συμμετοχής στον αγώνα προϋποθέτει πλήρη αποδοχή των κανονισμών.

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν πρέπει να γνωρίζουν και να αποδέχονται ότι θα τρέξουν, με δική τους ευθύνη, σε δημόσιο δρόμο, όπου θα υπάρχει διέλευση τροχοφόρων και θα είναι εκτεθειμένοι στις όποιες καιρικές συνθήκες θα επικρατούν τη συγκεκριμένη ημέρα του αγώνα.

Οι διοργανωτές του αγώνα απαλλάσσονται πλήρως από οποιαδήποτε ευθύνη και αξίωση δική μου ή των οικείων μου για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη της υγείας μου, τυχόν τραυματισμό ή και απώλεια της ζωής μου καθώς και κάθε έτερη βλάβη που τυχόν προκύψει πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του, ρητώς δε και ανεκκλήτως παραιτούμαι από κάθε σχετική αξίωση.

Συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματός μου και της εικόνας μου από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς επιτρέπω την προβολή του ονόματός μου και της εικόνας μου σε οτιδήποτε δημοσιοποιηθεί και έχει σχέση με τον αγώνα.

Συγκατατίθεμαι να δώσω τα στοιχεία μου για λόγους εγγραφής και ενημέρωσης για επικοινωνία μέσω SMS και email. Αποδέχομαι ότι o διοργανωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχω στο παρόν προκειμένου να μου αποσταλεί πρόσθετη επικοινωνία που αφορά σε ενέργειες μάρκετινγκ, τόσο του ιδίου όσο και των χορηγών του. Είμαι ενήμερος/η ότι η περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων είναι 20 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των αγωνισμάτων. Στη συνέχεια τα δεδομένα διαγράφονται. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι όλους τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες της προκήρυξης.

Η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας google forms και στο πλαίσιο διεκπεραίωσης της δήλωσής μου, ενδέχεται να λαμβάνει γνώση και να κάνει χρήση των προσωπικών δεδομένων που δηλώνω εδώ. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας δήλωσης συμμετοχής, αποδέχομαι τους όρους χρήσης.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δήλωση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν αθλητές άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ον έτος της ηλικίας τους.

Για την παραλαβή του αριθμού, είναι απαραίτητη η Δήλωση Συμμετοχής μέσα από την ιστοσελίδα του αγώνα και η ενυπόγραφη κατάθεση της Υπεύθυνης Δήλωσης που θα διανέμεται στη γραμματεία του αγώνα.
Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή η οποία έχει τακτοποιηθεί οικονομικά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θα απονεμηθούν κύπελλα:

   • στους 3 πρώτους και στις 3 πρώτες νικητές/τριες της γενικής κατάταξης
και στις ηλικιακές κατηγορίες:
για τους άνδρες
   • 18-30 ετών
   • 31-40 ετών
   • 41-50 ετών
   • 51-60 ετών και
   • 61 ετών
Για τις γυναίκες στις κατηγορίες
   • 18 – 35
   • 36+
και άνω εφόσον μετέχουν τουλάχιστον 5 αθλητές/τριες, στην κατηγορία.

Σημείωση: Οι νικητές της γενικής κατάταξης δεν μετέχουν στην κατανομή των κυπέλλων στις κατηγορίες.
Τιμητική πλακέτα θα απονεμηθεί στον σύλλογο με την πολυπληθέστερη συμμετοχή.

ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η σήμανση της διαδρομής ορίζεται από ταινίες έργου (χρώματος  άσπρου και κόκκινου) που δείχνουν την σωστή πορεία του αθλητή καθώς και βέλη χρώματος μπλε. Σε καίρια σημεία της διαδρομής και σε περίπτωση που τα παραπάνω υλικά μέσα κριθούν ενδεχομένως ανεπαρκή, θα υπάρχουν εθελοντές που θα καθοδηγούν τους αθλητές. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να μην υπάρχει η οποιαδήποτε αμφιβολία του αγωνιζόμενου για το κατά πόσο κινείται εντός της χαραχθείσας διαδρομής.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο κάθε αθλητής/ρια τρέχει με δική του/ης ευθύνη και ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διοργανωτές σε περίπτωση τραυματισμού του/ης, ή προβλήματος υγείας που τυχόν του/ης παρουσιασθεί κατά την διάρκεια του αγώνα ή και μετά τον αγώνα,  όπως ρητά αναφέρεται και στην υπεύθυνη δήλωση που υπογράφει και υποβάλλει. Με την φροντίδα όμως της διοργάνωσης σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής θα υπάρχουν Εθελοντικές Διασωστικές Ομάδες και εθελοντές γιατροί που θα καλύπτουν τον αγώνα.

ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στο θέμα αυτό. Όλες οι συσκευασίες των υγρών ή στερεών σκευασμάτων, που θα καταναλωθούν, κατά μήκος της διαδρομής, πρέπει να απορρίπτονται στους κάδους απορριμμάτων που θα υπάρχουν στους σταθμούς τροφοδοσίας και σε απόσταση 20 μέτρων μετά από αυτούς ή στον τερματισμό.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ

Στους  σταθμούς ανεφοδιασμού θα υπάρχουν:
Στον 1ο Σταθμό (3,5χλμ.) νερό και ισοτονικό 
στον 2ο Σταθμό (5,5 χλμ.) νερό και ισοτονικό
στον 3ο Σταθμό (8 χλμ.) νερό, coca cola, μπανάνα, σταφίδες, σοκολάτα, ενώ 
στον 4ο Σταθμό (11 χλμ.) μόνο νερό, ισοτονικά, μπάρες και σοκολάτα
στον 4ο (14 χλμ.) και στον 6ο (19 χλμ.) Σταθμό μόνο νερό

Στον τερματισμό θα έχουμε φρούτα, χυμό, μπανάνα και το τοπικό μπουρουγούρι που με μεράκι θα παρασκευάσουν οι κάτοικοι της Περαχώρας

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ

Θα δοθούν σε κάθε αθλητή/τρια που θα αγωνιστεί  και θα περάσει τη γραμμή του τερματισμού.

ΚΟΣΤΟΣ

Η οικονομική συνεισφορά του αθλητή είναι 10 ευρώ και καταβάλλεται στην Τράπεζα Πειραιώς και στο όνομα του συνδιοργανωτή συλλόγου «Ένωση Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας», αριθ. Λογαριασμού GR0901725230005523077994735. Ως αιτιολογία να αναγράφεται το όνομα του αθλητή/τριας.

Advertisements